Özel Etkinlikler için Mekan Kiralama

Pera Müzesi, Vakıf koleksiyonlarını sergilemeye yönelik "özel müze" işlevinin yanısıra çok amaçlı sergi salonları, film ve eğitim programları ve ağırlama mekanlarıyla kentin bu çok canlı bölgesinde, değişik içerikli sergilerle olduğu kadar, sözlü ya da görsel etkinliklerle de İstanbullulara geniş kapsamlı bir kültür hizmeti veriyor.

Kültür, sanat ve farklı etkinliklerle iç içe zaman geçirebileceğiniz Pera Müzesi'nin tarihi binasında, çeşitli iş veya özel toplantı ve organizasyonlar gerçekleştirebilirsiniz.

• Pera Müzesi Oditoryumu ve İstanbul Araştırmaları Enstitüsü "Arka Oda" toplantı salonlarının ekipman bilgileri için lütfen iletişime geçiniz.
  • Talep etmeniz durumunda, organizasyonlardaki ikram, sadece Pera Café veya Pera Müzesi'nin anlaşmalı olduğu firmalar tarafından sağlanmaktadır.
  • Pera Müzesi'nde engelli ziyaretçi asansörü ve engelli ziyaretçi tuvaletleri bulunmaktadır.

Daha Fazla Bilgi ve Rezervasyon için:
Derya.Aydin@peramuzesi.org.tr

Davetleriniz için Pera Café

Müze katında şık dekorasyonu, seçkin tatlardan oluşan menüsü ve servis kalitesiyle, farklı bir dinlenme ve yaşam alanı olarak düzenlenen Pera Café'de,  misafirlerinizi   ağırlayabilirsiniz.

İstanbul Araştırmaları Enstitüsü "Arka Oda"

İstanbul Araştırmaları Enstitiüsü binasında yer alan 40 kişilik oturma kapasitesine sahip "Arka Oda", küçük gruplar için ideal bir toplantı odasıdır.

Toplantılarınız için Oditoryum

160 kişilik sabit oturma düzenine ve donanımlı teknik alt yapıya sahip oditoryum, sinema salonu, iş toplantıları ve organizasyonlar için son derece uygun bir ağırlama mekânıdır. Giriş katında yer alan Pera Café'de çay, kahve molaları ve ilave ikram servisi hizmetleri de sağlanabilmektedir.

Rehberli Tur

Müzedeki organizasyonlarınız kapsamında, sergiler için Özel Rehberli Tur hizmeti de alabilirsiniz. Pera Müzesi Rehberli Tur hizmeti hakkında daha fazla bilgi için tıklayınız.