Dijital Konser Serisi
Berlin Filarmoni Orkestrası

Konser

19 Ekim 2013 / 19:45

Pera Müzesi, Ekim 2013 – Haziran 2014 döneminde Goethe-Institut Istanbul ve Berlin Filarmoni Orkestrası’nın işbirliğiyle, dünyanın ilk sanal konser salonu Dijital Konser Salonu’nun (Digital Concert Hall) sunduğu canlı yayın programından ayda bir kez müzikseverlere eşsiz konserler sunacak.

Dijital Konser Serisinin ilk etkinliği 19 Ekim Cumartesi günü saat 20:00’da Johann Sebastian Bach’ın St Matthew Passion eseri ile başlıyor.

Konserler ücretsizdir; yerler sınırlıdır ve numaralı değildir. Rezervasyon alınmamaktadır.

Daha fazla bilgi için tıklayın.

Konser Programı

19:45 Sabri Tuluğ Tırpan, Sunuş

20:00 Canlı Yayın, Konser

Berlin Filarmoni Orkestrası
Sir Simon Rattle
Topi Lehtipuu, Mark Padmore, Rundfunkchor Berlin, Peter Sellars

Johann Sebastian Bach
St Matthew Passion

Camilla Tilling Soprano
Magdalena Kožená Mezzo-Soprano
Topi Lehtipuu, Mark Padmore, Eric Owens Bariton
Christian Gerhaher Bariton
Rundfunkchor Berlin, Simon Halsey Koro Şefi
Knaben des Staats-und Domchors Berlin, Kai-Uwe Jirka Koro Şefi
Peter Sellars Sahneleme

Narın Rengi, Bereketi, Kaderi: Sergey Parajanov

Pera Müzesi, 2014′ten bu yana eleştiri ve inceleme yazılarının yanı sıra çeviriler aracılığıyla internet mecralarında nitelikli ve kapsamlı bir kültür gündeminin izini süren vesaire iş birliğiyle yeni bir yazı sunuyor.  Keyifli okumalar dileriz!

Irk ve Irka İlişkin Mefhumlar  <br> Fred Wilson

Irk ve Irka İlişkin Mefhumlar
Fred Wilson

Pera Müzesi, İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) işbirliğiyle, 16 Eylül – 12 Kasım 2017 tarihleri arasında 15. İstanbul Bienali’ne ev sahipliği yapıyor.

Kader Kısmet <br> Hani Dünya Çekilmezdi: Fotoğrafın Kurmacası

Kader Kısmet
Hani Dünya Çekilmezdi: Fotoğrafın Kurmacası

Nickolas Muray: Bir Fotoğrafçının Portresi sergisi kapsamında Çağlayan Çevik kurmaca bir yazı dizisi kaleme aldı. Hani Dünya Çekilmezdi: Fotoğrafın Kurmacası adlı seride Çevik, Muray’ın çarpıcı fotoğraflarından yola çıkarak fotoğraftaki insanların dünyasını birer öykü ile anlatıyor.