19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı
Müzede Drama ile Keşif!

19 Mayıs 2024

Pera Müzesi Öğrenme Programları, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda gençlere özel yüz yüze atölye düzenliyor. Eğlenceli ve etkileşimli yaratıcı drama tekniklerinin kullanıldığı atölyede, gençler müzeyi doğaçlama, canlandırma, müzede hazine avı gibi aktivitelerle keşfediyor.

Etkinlik ücretsizdir, rezervasyon gereklidir.

19 Mayıs

14.30 Müzede Drama ile Keşif!

Modernite  Moderni İnşa Etmek / Moderni Yeniden Biçimlendirmek

Modernite Moderni İnşa Etmek / Moderni Yeniden Biçimlendirmek

Bir koleksiyonun en az dört kuşak boyunca aktarılması gerektiğine inanan ve bunu bir bayrak yarışına benzeten Nahit Kabakcı’nın 1980’lerden itibaren oluşturmaya başladığı Huma Kabakcı Koleksiyonu Türkiye’de, bilinçli ve sürekliliği olan az sayıdaki koleksiyondan biri.

İstanbul: Öncesi & Sonrası

İstanbul: Öncesi & Sonrası

Suna ve İnan Kıraç Vakfı Fotoğraf Koleksiyonu’ndan seçtiğimiz, 1850’lerden 1980’lere tarihlenen İstanbul fotoğraflarındaki manzara ve mekanları, bu yerlerin günümüzdeki görünümleriyle birlikte sunuyoruz!

Stephen Chambers "Büyük Ülke"

Stephen Chambers "Büyük Ülke"

Kraliyet Sanat Akademisi, Stephen Chambers’a Ana Galeriler’in Weston Salonları’nda düzenlenecek, temalı bir sergi için yeni işler üretme fırsatı sunduğunda sanatçı baskıya ve onun sunduğu imkânlara yöneldi.