Küçük Gece Müzikleri
Sextet Konseri

Konser

24 Ekim 2013 / 19:30

Pera Müzesi, “Küçük Gece Müzikleri” konser serisine sonbahar döneminde de devam ediyor. Mehmet Mestçi’nin sanat yönetmenliğinde düzenlenen Küçük Gece Müzikleri oda müziği konserleri serisinin sonbahar programı Sextet konseri ile başlıyor.

Sextet grubunu Laçin Modiri (Tenor), Nilgün Yüksel (Keman), Özgecan Günöz Kızılay (Keman), Beste Tıknaz Modiri (Viyola), Rahşan Apay (Viyolonsel) ve Onur Özkaya (Kontrabas) oluşturuyor.

Müzisyenlerin her konserde birer sanatçı artarak sahne almalarıyla, duet, trio, quartet, quintet, sextet, septet ve octet dinletileri şeklinde hazırlanan program, birbirinden güzel ve seçkin eserlerden derlendi.

Konser, Pera Müzesi Oryantalist Resim Koleksiyonu sergisi Kesişen Dünyalar: Elçiler ve Ressamlar’ın yer aldığı katta gerçekleştirilecek.

15 TL olan biletler konser günü saat 18:00’den sonra satışa sunulacak.
Pera Müzesi Dostları'na %50 indirimli. Yerler sınırlıdır numaralı değildir.

Program bilgileri için tıklayın.

Bebek Kral

Kundakta çocuk resimlerine, halk büyük bir ilgi gösteriyordu. Kundaklama, neredeyse doğumdan hemen sonra başlıyordu.

Gece Yarısı Korku Hikâyeleri: Ay Havuzu <br>  Işın Beril Tetik

Gece Yarısı Korku Hikâyeleri: Ay Havuzu
Işın Beril Tetik

Ela bir yıl önce, yedi dakikalığına ölmüştü. Küçük kardeşinin parktaki kum havuzunun içinde neşeyle oyun oynayışını seyrederken gelmişti ölüm ona. Tüm dünyasını bembeyaz yakıcı bir ışıkla kaplayan ani bir ışıma, bir canavarın kükreyişini andıran zalim bir gümbürtü…

Aşk ve Müzikte Ölümüne Sadakat

Bu Bir Aşk Şarkısı Değil sergisi proje yöneticileri Fatma Çolakoğlu ve Ulya Soley, Nick Hornby’nin edebiyat ve müziğin yollarını kesiştiren etkileyici hikâyesi Ölümüne Sadakat’i anlatıyor!