Belleğimde İstanbul

Öğretmenler
.

  • 27 Ocak 2023 / 11.00

Öğretmenler, sergiyi rehber eşliğinde geziyor ve sanatçıların gözünden İstanbul’da yaşam, kentin dönüşümü ve İstanbullu olmak gibi konular üzerine düşünme fırsatı buluyor. Atölye çalışmasında ise tarih boyunca İstanbul’da gerçekleşen topoğrafik, demografik ve kültürel çeşitliliğe bağlı değişimler üzerinden şehrin hikâyelerini konuşarak geçmişe, günümüze ve geleceğe dair imgelerle İstanbul’u resmediyorlar.

Malzeme: Karışık tekniklerin kullanılacağı atölye çalışması için katılımcıların yanlarında, kendi çektikleri İstanbul fotoğrafı çıktılarının da bulunması tavsiye edilir.

İlişkili SergiZamane İstanbulları

Eğitmen: Filiz Kara Bilgin
Süre: 75 dakika
Kontenjan: 20 kişi

Etkinlik ücretsizdir, rezervasyon gereklidir.
Etkinlik Pera Müzesi’nde (yüz yüze) gerçekleşecektir.

Detaylı bilgi: ogrenme@peramuzesi.org.tr

Kontenjanımız dolmuştur, ilginize teşekkür ederiz.

yükleniyor ... Yükleniyor...
yükleniyor ... Yükleniyor...
yükleniyor ... Yükleniyor...
Yükleniyor ...

Korku ve Kıyametin Baş Döndürücü Bir İfadesi  <br> Tsang Kin-Wah

Korku ve Kıyametin Baş Döndürücü Bir İfadesi
Tsang Kin-Wah

Pera Müzesi, İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) işbirliğiyle, 16 Eylül – 12 Kasım 2017 tarihleri arasında 15. İstanbul Bienali’ne ev sahipliği yapıyor. Müzede 17 sanatçının eserleri yer alıyor. Bienal boyunca bu sanatçıları ve eserlerini blogumuzda ele alıyoruz!

Sıçan Kabilesi  <br> Sim Chi Yin

Sıçan Kabilesi
Sim Chi Yin

Pera Müzesi, İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) işbirliğiyle, 16 Eylül – 12 Kasım 2017 tarihleri arasında 15. İstanbul Bienali’ne ev sahipliği yapıyor. 

Giacometti: Erken Dönem Yapıtları

Giacometti: Erken Dönem Yapıtları

Gençlik dönemi yapıtlarına ayrılan ilk bölümde, az bilinen bir dizi resim üstünden, babası, İsviçreli Art-İzlenimci ressam Giovanni Giacometti’nin etkisi ve genç sanatçının gelişimindeki rolü ortaya koyuyor.