Zamane Masalları

Pera Çocuk
7-12 Yaş

Çok yönlü bir sanatçı ve hikâye anlatıcısı olan sanatçı Paula Rego’nun geleneksel masalları kendi tarzıyla yeniden yorumladığı eserlerinden ilham alan bu atölyede çocuklar, kendi hikâyelerinin anlatıcısı oluyor. Çevrimiçi atölye çalışmasında karton, renkli boyalar ve hayal güçleri aracılığıyla, bildikleri masalları yorumluyor ve resimli masal kitaplarını tasarlıyorlar.

İlişkili SergiPaula Rego: Hikâyelerin Hikâyesi

Yaş Grubu: 7-12
Süre: 60 dakika
Kontenjan: 30 kişi
Atölye Başına Katılım Bedeli: 40 TL

Malzemeler
Fon kartonu
Renkli boyalar
Kalem ve kağıt
Süsleme malzemeleri (Tercihe göre)
Renkli bantlar
Makas
Yapıştırıcı

Atölyede kullanılacak malzemeler katılımcının kendisi tarafından temin edilecektir.

Zoom Meeting uygulaması üzerinden gerçekleşecek etkinlikte, rehber eşliğinde yapılan 3 boyutlu çevrimiçi sergi turundan sonra, sergiye yönelik atölye çalışması yapılacaktır.

Katılımcılara e-posta aracılığıyla katılımcı belgesi gönderilecektir.

Detaylı bilgi: ogrenme@peramuzesi.org.tr

yükleniyor.. Yükleniyor...
yükleniyor... Yükleniyor...
yükleniyor.... Yükleniyor...
Yükleniyor ...
yükleniyor . Yükleniyor...
yükleniyor .. Yükleniyor...
yükleniyor ... Yükleniyor...
Yükleniyor ...

Hafıza ve Şimdi, Kumaşlarda! <br>  Gözde İlkin

Hafıza ve Şimdi, Kumaşlarda!
Gözde İlkin

Pera Müzesi, İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) işbirliğiyle, 16 Eylül – 12 Kasım 2017 tarihleri arasında 15. İstanbul Bienali’ne ev sahipliği yapıyor. Müzede 17 sanatçının eserleri yer alıyor. Bienal boyunca bu sanatçıları ve eserlerini blogumuzda ele alıyoruz!

Hem Çok Eskilere Ait Hem de Fazlasıyla Çağdaş  <br> Tatiana Trouvé

Hem Çok Eskilere Ait Hem de Fazlasıyla Çağdaş
Tatiana Trouvé

Pera Müzesi, İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) işbirliğiyle, 16 Eylül – 12 Kasım 2017 tarihleri arasında 15. İstanbul Bienali’ne ev sahipliği yapıyor. Müzede 17 sanatçının eserleri yer alıyor. Bienal boyunca bu sanatçıları ve eserlerini blogumuzda ele alıyoruz!

Horror Vacui ya da Boşluk Korkusu<br> Alejandro Almanza Pereda

Horror Vacui ya da Boşluk Korkusu
Alejandro Almanza Pereda

Pera Müzesi, İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) işbirliğiyle, 16 Eylül – 12 Kasım 2017 tarihleri arasında 15. İstanbul Bienali’ne ev sahipliği yapıyor. Müzede 17 sanatçının eserleri yer alıyor.