Eğlenceli Deniz Canlıları

Pera Engelsiz

Bu atölyede, okyanus ve denizlerin ev sahipleri olan rengarenk deniz canlılarından ilham alıyoruz. Okyanus ve denizleri temiz tutmak için ne gibi önlemler alabileceğimiz hakkında sohbet ediyor, çeşitli boyalar ve malzemeler kullanarak eğlenceli deniz canlılarımızı tasarlıyoruz. 

17. İstanbul Bienali’ne yönelik olarak, eğitmen eşliğinde yapılan sergi turundan sonra özel gereksinimli öğrencilere yönelik gerçekleşen bu atölye, öğrencilerin empati duygusunu ve yaratıcılıklarını geliştirmeyi amaçlıyor.

İlişkili Sergi: 17. İstanbul Bienali
Eğitmen: Müge Isıgöllü Sedola
Süre: 75 dakika
Kontenjan: 10 kişi

Etkinlik ücretsizdir, rezervasyon gereklidir.

Etkinlik Pera Müzesi’nde (yüz yüze) gerçekleşecektir.

Detaylı bilgi: ogrenme@peramuzesi.org.tr

yükleniyor.. Yükleniyor...
yükleniyor... Yükleniyor...
yükleniyor.... Yükleniyor...
Yükleniyor ...
yükleniyor . Yükleniyor...
yükleniyor .. Yükleniyor...
yükleniyor ... Yükleniyor...
Yükleniyor ...
yükleniyor ... Yükleniyor...
yükleniyor ... Yükleniyor...
yükleniyor ... Yükleniyor...
Yükleniyor ...
yükleniyor ... Yükleniyor...
yükleniyor ... Yükleniyor...
yükleniyor ... Yükleniyor...
Yükleniyor ...

Semboller

Semboller

Ali Akay ve Alenka Gregorič küratörlüğünde gerçekleşen Balkanlardan Gelen Soğuk Hava sergimizde, Arnavutluk, Bosna-Hersek, Bulgaristan, Hırvatistan, Karadağ, Kosova, Makedonya, Romanya, Sırbistan ve Slovenya’dan çağdaş sanatçıları ağırlıyoruz.

Bruce Nauman Bana Bak!

Bruce Nauman Bana Bak!

Bruce Nauman’ın bu videoları doğrudan doğruya izleyiciyi muhatap alıyor. Ekranda beliren oyuncuların farklı şekillerde söyledikleri cümleler cevaplanması imkânsız varoluşsal sorulara dönüştükçe dinleyici kendini sorguda hissetmeye başlar. 

Cindy Sherman Bana Bak!

Cindy Sherman Bana Bak!

Bana Bak! “la Caixa” Çağdaş Sanat Koleksiyonu’ndan Portreler ve Diğer Kurmacalar sergimizle ilgili paylaşımlarımıza devam ediyoruz. Yazımız serginin “Kimliğe İlişkin Uzlaşımlar” başlıklı bölümünde yer alan sanatçı Cindy Sherman hakkında!