Hareketli Karşılaşmalar

Pera Yetişkin

  • 18 Ocak 2026 / 14.00

Dans ve hareket terapisine dair kısa paylaşımlar ve uygulama örnekleriyle başlayan bu atölyede katılımcılar, beden, zihin ve duygularının ilişkisine ve geçişlerine odaklanarak hareket ediyor. Bir arada hareket etmeyi araştırırken, eş zamanlı olarak kendileriyle ve diğerleriyle kurdukları bağ dansla dönüşüyor.  

Atölye Yürütücüleri: Sevin Seda Güney 
Kontenjan: 20 kişi 
Süre: 90 dakika 

Etkinlik ücretsizdir, rezervasyon gerekmektedir. 
Etkinlik Pera Müzesi’nde gerçekleşecektir.  

Sevin Seda Güney Hakkında 
Uzman dans hareket terapisti, eğitmen ve süpervizör olarak, bedenle öğrenme, yaratıcılık, güçlenme ve sosyal değişim alanlarında çalışmaktadır. Çeşitli kurumlarda ekip içi iletişim, mesleki tükenmişlikten korunma, özbakım ve kapasite geliştirme çalışmalarında danışmanlık yapmaktadır. Çocuk, genç psikososyal destek ve güçlendirme, mültecilerle çalışmalar üzerine yaratıcı çözümler üreten proje ve kurumlarla birlikte çalışmış, eğitmen olarak içerik geliştirmiş ve yurt içi ve yurt dışında atölyeler yönlendirmiştir. Yurt içi ve yurt dışında birlikte çalıştığı kurumlar, okullar ve müzelerde hareket odaklı, travmaya duyarlı, çokdilli ve kapsayıcı öğrenme programları geliştirmiştir. 

Kontenjanımız dolmuştur, ilginize teşekkür ederiz.

yükleniyor ... Yükleniyor...
yükleniyor ... Yükleniyor...
yükleniyor ... Yükleniyor...
Yükleniyor ...

Félix Ziem (1821-1911) Göçebe, sınıflandırılamaz ve ayrıksı bir sanatçı

Félix Ziem (1821-1911) Göçebe, sınıflandırılamaz ve ayrıksı bir sanatçı

Pera Müzesi 10 Kasım 2016 – 29 Ocak 2017 tarihleri arasında 19. yüzyılın en özgün manzara ressamlarından Fransız sanatçı Félix Ziem’i ağırlıyor. Ziem Müzesi ve Martigues Belediyesi işbirliğiyle gerçekleşen serginin küratörlüğünü Lucienne Del’Furia ve Frédéric Hitzel üstleniyor.

Félix Ziem’in Beş Çarpıcı İstanbul Manzarası

Félix Ziem’in Beş Çarpıcı İstanbul Manzarası

On dokuzuncu yüzyılın en özgün manzara ressamlarından Fransız sanatçı Félix Ziem’in eserleri Işık Denizinde Bir Gezgin sergisiyle Pera Müzesi’nde. 

İzlenimcilik ile Oryantalizm Arasında

İzlenimcilik ile Oryantalizm Arasında

On dokuzuncu yüzyılın en özgün manzara ressamlarından Fransız sanatçı Félix Ziem’i ağırlıyoruz.