Kolaj portreler

Pera Engelsiz

Bu atölyede öğrenciler, Marcel Dzama: Ay Işığıyla Dans’a yönelik eğitmen eşliğinde yapılan sergi turundan sonra çeşitli dergi ve gazetelerden kestikleri parçalar, kumaşlar ve akrilik boya ile boyadıkları ahşap baskı kalıpları gibi birbirinden farklı malzemeler kullanarak karışık teknikle portre çalışmaları yapıyor. Atölye, öğrencilerin hayal güçlerini ve el-göz koordinasyonunu geliştirmeyi amaçlıyor.

İlişkili Sergi: Marcel Dzama: Ay Işığıyla Dans
Eğitmen: Müge Isıgöllü Sedola
Süre: 40 dakika (çevrimiçi) / 75 dakika (yüz yüze)
Kontenjan:
10 kişi 

Etkinlik ücretsizdir, rezervasyon gereklidir. Etkinlik Pera Müzesi’nde (yüz yüze) ya da çevrimiçi ortamda gerçekleştirilebilir.

Detaylı bilgi ve rezervasyon için: ogrenme@peramuzesi.org.tr

yükleniyor.. Yükleniyor...
yükleniyor... Yükleniyor...
yükleniyor.... Yükleniyor...
Yükleniyor ...
yükleniyor ... Yükleniyor...
yükleniyor ... Yükleniyor...
yükleniyor ... Yükleniyor...
Yükleniyor ...
yükleniyor ... Yükleniyor...
yükleniyor ... Yükleniyor...
yükleniyor ... Yükleniyor...
Yükleniyor ...

Giacometti: Erken Dönem Yapıtları

Giacometti: Erken Dönem Yapıtları

Gençlik dönemi yapıtlarına ayrılan ilk bölümde, az bilinen bir dizi resim üstünden, babası, İsviçreli Art-İzlenimci ressam Giovanni Giacometti’nin etkisi ve genç sanatçının gelişimindeki rolü ortaya koyuyor.

Giacometti Paris’te

Giacometti Paris’te

Serginin ikinci bölümü Alberto Giacometti’nin 1922-1935 arasında, Post-Kübist sanatçılar ve Gerçeküstücü akımla ilişkisi, Paris’te yaptığı önemli bir heykel grubu, Paris’teki ilk yıllarını ve dönemin sanat sahnesinde oynadığı belirleyici rolü açığa vuruyor.

Giacometti ve İnsan Figürü

Giacometti ve İnsan Figürü

Alberto Giacometti sergisinin ikinci bölümü, büyük yapıtlarla birlikte çoğunluğu 1950-1960 yılları arasında gerçekleştirilmiş, sanatçının dünya algısını geliştirdiği ve gerçeği olduğu gibi değil de gördüğü gibi yansıttığı olgunluk dönemi yapıtlarını ele alıyordu.