Sınırsız Desenler

Okul Grupları
İlkokul

Yüz Yüze

Üçgen, kare, yuvarlak gibi geometrik şekilleri biliyor musun? Peki formsuz ve özgür yeni şekiller ve desenler yaratmaya ne dersin? Tasarım stüdyosu The Rodina’nın Empatik Toplum Haritası eserinden ilhamla kesin çizgileri olmayan, özgür ve serbest soyut desen çalışmaları yapıyoruz. Dilediğimiz renklerde boyalarla sıyırma tekniği ile çalışıyor, kağıt üzerinde renk ve desen tasarımlarımızı oluşturuyoruz. Atölyede hayal gücümüzü ve yaratıcılığımızı kullanarak, el-göz koordinasyonu ve ince motor yeteneklerimizi geliştiriyoruz.

Malzemeler
Karton parçası (yaklaşık 10x10 cm boyutunda)
Sulu boya
Su kabı
Su
A4 veya A3 beyaz kağıt 

Hafta İçi Öğrenme Programı
Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma
10:00-10:30
10:45-11:15
11:30-12:00 

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen 5. İstanbul Tasarım Bienali kapsamında, İKSV Alt Kat iş birliğiyle hazırladığımız 20 Ekim - 14 Kasım 2020 tarihleri arasında gerçekleşen atölye çalışmalarımız ücretsizdir, rezervasyon gereklidir.

En az 10 en fazla 60 kişilik grupların oluşması ve rezervasyon gereklidir. Rezervasyonun onaylanmasının ardından atölye linki sadece kayıtta kullanılan e-posta adresine iletilmektedir.

İlişkili Sergi: 5. İstanbul Tasarım Bienali

Fotoğraf: Poyraz Tütüncü

    

yükleniyor.. Yükleniyor...
yükleniyor... Yükleniyor...
yükleniyor.... Yükleniyor...
Yükleniyor ...
yükleniyor ... Yükleniyor...
yükleniyor ... Yükleniyor...
yükleniyor ... Yükleniyor...
Yükleniyor ...

Rineke Dijkstra Bana Bak!

Rineke Dijkstra Bana Bak!

“Portre insanlık durumunun dışından ve de içinden bahseder, bir kişinin fiziği kadar psikolojisini de yansıtır –ya da yansıtmalıdır.”

Konstantinopolis’te Mucizevi Şifalar

Konstantinopolis’te Mucizevi Şifalar

Göz kamaştırıcı güzellikleriyle Konstantinopolis’in ihtişamını yaratan kutsal mekânlar, aynı zamanda değerli röliklerin saklandığı yerlerdi ve bu nedenle şifa kaynaklarıydı. 

Çıplak Kadından Çıplak Tene

Çıplak Kadından Çıplak Tene

Üryan, Çıplak, Nü: Türk Resminde Bir Modernleşme Öyküsü sergisi kapsamında, Cumhuriyet Gazetesi yazarı, Marmara ve Yeditepe Üniversitesi Öğretim Görevlisi Nazlı Pektaş’ın, serginin küratörü Ahu Antmen ile yaptığı ve kısa hali Cumhuriyet Gazetesi’nde yayınlanan röportajın tamamını paylaşıyoruz.