Tabloyu Baştan Yarat!

Okul Grupları
Anaokulu

Yüz Yüze

Suyun Kıyısında: Halil Paşa’nın Yaşamı ve Sanatı sergisini rehber eşliğinde gezen öğrenciler, Halil Paşa’nın Pembeli Kadın Portresi eserinden ilham alıyor. Öğrenciler, figürün şablonunu boya, baskı ve renkli kâğıt uygulamalarıyla yeniden tasarlayarak tabloyu baştan yaratıyor.

Her Perşembe
10.30-12.00
13.30-15.00

Devlet okulları için katılım ücretsizdir.
Özel okulların kişi başı katılım bedeli 200 TL’dir.

Atölyenin gerçekleşmesi için en az 10, en fazla 30 kişilik grupların oluşması ve rezervasyon gereklidir. 

Detaylı bilgi için: ogrenme@peramuzesi.org.tr

yükleniyor ... Yükleniyor...
yükleniyor ... Yükleniyor...
yükleniyor ... Yükleniyor...
Yükleniyor ...
yükleniyor ... Yükleniyor...
yükleniyor ... Yükleniyor...
yükleniyor ... Yükleniyor...
Yükleniyor ...

Kadınlar tenisinin çehresini değiştiren kız kardeşler

Kadınlar tenisinin çehresini değiştiren kız kardeşler

Pera Film Altın Madalya: Sporda Kadın programı kapsamında 5Harfliler ile bir yazı dizisi sunuyor. Kendilerini; “kadın gündeminin peşinde, bağımsız bir internet sitesi” diye tanımlayan 5Harfliler bizim için hazırladıkları ikinci yazılarında Venus ve Serena belgeselini ele alıyor. Serinin bu ikinci yazısı Bawer Çakır’ın kaleminden!

Kendine Ait Bir Saha

Kendine Ait Bir Saha

Pera Film Altın Madalya: Sporda Kadın programı kapsamında 5Harfliler ile bir yazı dizisi sunuyor. Kendilerini; “kadın gündeminin peşinde, bağımsız bir internet sitesi” diye tanımlayan 5Harfliler bizim için hazırladıkları ilk yazılarında Yeni Nesil Kraliçeler: Bir Zanzibar Futbol Öyküsü belgeselini ele alıyor. Serinin bu ilk yazısı Denzi Deng’in kaleminden!

Pera Müzesi’nin Genç Sergileri

Pera Müzesi’nin Genç Sergileri

Pera Müzesi’nin sergiler ekibinden Begüm Akkoyunlu ve Tania Bahar ilk açıldığımız günden bu yana süregelen ve artık bir gelenek halini alan “Genç Sergiler”in hikâyesini Pera Müzesi Blog için anlatıyor!