Çırak

  • 6 Mayıs 2018 / 18.00
  • 20 Mayıs 2018 / 14.00

Yönetmen: Junfeng Boo
Oyuncular: Firdaus Rahman, Wan Hanafi Su, Mastura Ahmad, Boon Pin Koh
Singapur, 2016, 116', renkli, Malayca, İngilizce; Türkçe altyazılı
 

28 yaşındaki cezaevi memuru Aiman ülkedeki en yüksek güvenlikli cezaevine atanır. Orada arkadaşlık kurduğu Rahim’in cezaevinin baş celladı ve dünyanın en çok infaz yapan kişilerinden biri olduğu ortaya çıkar. Aiman vicdanının sesini susturabilecek ve kendini bir celladın çırağı yapmaya iten geçmişinin üstesinden gelebilecek midir?

Bu filmin gösterimleri ücretsizdir. Rezervasyon alınmamaktadır.

Singapur’u Düşlemek

Singapur’u Düşlemek

Singapur’u Düşlemek

Royston Olmak

Singapur’u Düşlemek

Ilo Ilo

Singapur’u Düşlemek

Uğursuz Plaza

Singapur’u Düşlemek

Görüntü Ustaları: Singapur Fotoğrafçıları

Singapur’u Düşlemek

Sarı Bir Kuş

Singapur’u Düşlemek

Çırak

Singapur’u Düşlemek

Pop Aye

Çırak

Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun!

Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun!

Sanatçı Benoît Hamet, bu yıl 10. yaşını kutlayan Pera Müzesi’nin koleksiyonlarından öne çıkan eserleri yeniden yorumluyor. Hamet, hem gerçek hem kurgusal “tarihi” olaylara mizahi bir bakış sunuyor.

 

Andy Warhol’un Deneme Çekimleri

Andy Warhol’un Deneme Çekimleri

1963 ile 1966 yılları arasında Andy Warhol, New York sanat çevresinden çeşitli kişilerin film portreleri üzerinde çalıştı. 

Charlotte Wells’ten Bir Not

Charlotte Wells’ten Bir Not

Hafıza güvenilmesi güç bir şeydir: ayrıntılar belirsizleşir ve öngörülemez bir hâl alır. Hatırlamak için gayret ettikçe daha az şey görürsünüz. Kendisini durmadan çürüten bir hafızanın anısı... Son zamanlarda kendimi, duyguların daha dirençli olduğu noktasında ikna etmeye çalışırken buluyorum; ne var ki bu, epey zor bir iş.