Bir yüzü hatırlamak, bir bakışı korumak, bir duyguyu suyun kıyısında bırakmak Suyun Kıyısında: Halil Paşa’nın Yaşamı ve Sanatı sergisinden ilham alan bu atölyede, Halil Paşa’nın tablolarından seçilen manzara ve portrelerin yer aldığı kartlar, katılımcılar tarafından iğne ve iplikle yapılan nakışlarla yeniden yorumlanıyor. Temel nakış tekniklerini kullanan katılımcılar, kartların yüzeyini rengârenk ipliklerle işleyerek sanatçının resimleriyle diyaloğa giriyor ve sergiden ilham taşıyan özgün çalışmalar üretiyor.
Atölye Yürütücüsü: Ceren Uyan
Kontenjan: 15 kişi
Süre: 90 dakika
Atölye Başına Katılım Bedeli: 700 TL
Ceren Uyan Hakkında
Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Tiyatro Eleştirmenliği ve Dramaturji tamamlamıştır, yüksek lisans eğitimini İstanbul Aydın Üniversitesi Sahne Sanatları bölümünde sürdürmektedir. Türkiye Tiyatro Vakfı’nda arşiv koordinatörü olarak çalışmakta ve freelance fotoğrafçılık yapmaktadır.
José Sancho Benito 18 Nisan 1935’te, Kosta Rika’nın Punteneras bölgesinde dünyaya geldi. Ailesi başkent San José’ye göçtü ve Sancho 1952 yılında buradaki Kosta Rika Lisesi’ni bitirdi. Daha sonra Kosta Rika Üniversitesi İktisadi Bilimler Okulu’nda eğitim görmeye başladı ve 1958 yılında iktisat bölümünden birincilikle mezun oldu.
Salı - Cumartesi 10.00 - 19.00
Cuma 10.00 - 22.00
Pazar 12.00 - 18.00
Müze Pazartesi
günü kapalıdır.
Çarşamba günleri öğrenciler müzeyi
ücretsiz ziyaret edebilir.
Tam: 300 TL
İndirimli: 150 TL
Grup: 200 TL (toplu 10 bilet ve üstü)