Öğretmenler
Düştüğümüzde ve bir yerimiz yaralandığında ne yapmamız gerektiğini biliyoruz ama kalbimiz kırıldığında, başarısız olduğumuzda, kaygılandığımızda ya da zor bir hayat deneyimi ile karşılaştığımızda aslında ne yapmamız gerektiğini biliyor muyuz? Bu tür durumlara nasıl yaklaşırsak iç dünyamızda büyüyerek kontrolden çıkmalarını engeller ve iyi oluşumuzu destekleriz? Bu atölyede öğretmenler, Gelecek Hatıraları sergisini rehberli tur ile gezdikten sonra; üç temel unsuru “kendine iyi bakmak, empati ve bilinçli farkındalık (mindfulness)” olan, hem kendilerine hem de öğrencilerine uygulayabilecekleri “Duygusal İlk Yardım” beceri setini öğreniyor.
Atölye yürütücüsü: Suzi Amado
Kontenjan: 10 kişi
Süre: 90 dakika
Etkinlik Pera Müzesi’nde (yüz yüze) gerçekleşecektir.
Detaylı bilgi: ogrenme@peramuzesi.org.tr
Kontenjanımız dolmuştur, ilginize teşekkür ederiz.
1857’de Beyoğlu Postacılar Caddesi’nde “El Chark Societe Photograhic” adlı bir stüdyo açan levanten kökenli Pascal Sébah, 1860 yılında fotoğraf tekniğini iyi bilen ve bu alanda Paris’te çalışmalar yapmış A. Laroche adında bir Fransızla birlikte çalışmalarını sürdürmek üzere Rus Elçiliği’nin bitişiğindeki stüdyosuna taşınır...
Bilgisayarları beni kızdıran, güldüren dostlarım gibi görüyorum. Bu yüzden Behar’ın koca bir salonda dans ederek temizlik yapan robotlarını görünce, hem ıssız bir odada yalnız kaldıklarını görüp üzüldüm, hem de neşeyle dans etmelerinden keyiflerinin yerine olduğunu hissedip sevindim.
Salı - Cumartesi 10.00 - 19.00
Cuma 10.00 - 22.00
Pazar 12.00 - 18.00
Müze Pazartesi
günü kapalıdır.
Çarşamba günleri öğrenciler müzeyi
ücretsiz ziyaret edebilir.
Tam: 300 TL
İndirimli: 150 TL
Grup: 200 TL (toplu 10 bilet ve üstü)