Resimli Hikâye Anlatımı

Pera Genç
13-17 Yaş

Duygularını resim yoluyla ifade eden ve benzersiz bir hikâye anlatıcısı olan sanatçı Paula Rego’nun eserlerini rehber eşliğinde inceleyen katılımcılar, atölye çalışmasında kendi hayal güçleriyle kurguladıkları öykülerini çizerek, yazarak, boyayarak kağıtlara aktarıyor ve kraft kağıdı, jüt ip, delgeç gibi malzemeler kullanarak öykülerini kitap formuna getiriyorlar.

İlişkili SergiPaula Rego: Hikâyelerin Hikâyesi

Yaş Grubu: 13-17
Süre: 90 dakika
Kontenjan: 15 kişi
Atölye Başına Katılım Bedeli: 80 TL

Etkinlik Pera Müzesi’nde (yüz yüze) gerçekleşecektir.

Detaylı bilgi:ogrenme@peramuzesi.org.tr

yükleniyor.. Yükleniyor...
yükleniyor... Yükleniyor...
yükleniyor.... Yükleniyor...
Yükleniyor ...
yükleniyor . Yükleniyor...
yükleniyor .. Yükleniyor...
yükleniyor ... Yükleniyor...
Yükleniyor ...

Heykele Geçiş

Heykele Geçiş

Manolo Valdés’in resimleri, maddesel bir mevcudiyet arayışındayken, bu arayış onun heykellerinde daha da belirgindir. Her geçen yıl, bu alanda daha üretken hale gelir. Günümüzde heykel, sanatçının zamanının ve çabalarının büyük bir bölümünü kapsıyor.

Louis Isadore Kahn (1901-1974)

Louis Isadore Kahn (1901-1974)

Louis I. Kahn, 1901 yılında, tüm yaşamını geçireceği, çalışacağı, âşık olacağı ve yaşama veda edeceği Philadelphia’dan uzakta, Rusya’nın Pärnu kentinde Yahudi bir aileye doğar. Beş yaşındayken ailesiyle birlikte Amerika’ya göç ederler.

Bir Fotoğrafçı Biyografisi Ali Sami Aközer

Bir Fotoğrafçı Biyografisi Ali Sami Aközer

1866’da Rusçuk’ta dünyaya gelen Ali Sami, ailesiyle İstanbul’a taşınır. Üsküdar – Beylerbeyi kütüğüne kayıtlı olduğundan Üsküdarlı Ali Sami olarak bilinir.