Çikolata Bebekler

Yönetmen: Stephen Winter 
Oyuncular: Suzanne Gregg Ferguson, Dudley Findlay Jr., Jon Jee, Michael Lynch
ABD, 1996, 83', renkli
İngilizce; Türkçe altyazılı

HIV pozitif, kuir, kentli, genderkuir, renkli aktivistlerden oluşan underground bir ekip, New York şehrinde manşetlere çıkmaktadır. AIDS salgınıyla bağlantılı siyasi yolsuzlukları ortaya çıkarmayı amaçlayan bu kent gerillaları, HIV pozitif kişileri gizli listelerle fişlediklerine inandıkları muhafazakar siyasetçilere bir dizi sürpriz saldırı düzenlemektedirler. Yaptıkları eylemlerin ardındaki üst akıllar ise “ölümüne” diva Max Mo-Freak, azimli kız kardeşi Jamela, seks delisi ve aksi huylu Larva, uyuşturucu bağımlısı şantöz Lady Marmelade ve idealist genç bir militan (ve Max Mo’nun sevgilisi) olan Sam’dir. Radikal aktivizm metotları ile uyuşturucu ve içki âlemlerine kapılan ekip, iç çatışmaları yüzünden hem amaçlarını hem de birbirlerine karşı sadakatlerini yitirmeye başlar. Aradıkları huzur ve adaleti bulabilecekler midir?

Çikolata Bebekler

Çikolata Bebekler

Konstantinopolis’te Mucizevi Şifalar

Konstantinopolis’te Mucizevi Şifalar

Göz kamaştırıcı güzellikleriyle Konstantinopolis’in ihtişamını yaratan kutsal mekânlar, aynı zamanda değerli röliklerin saklandığı yerlerdi ve bu nedenle şifa kaynaklarıydı. 

Heykele Geçiş

Heykele Geçiş

Manolo Valdés’in resimleri, maddesel bir mevcudiyet arayışındayken, bu arayış onun heykellerinde daha da belirgindir. Her geçen yıl, bu alanda daha üretken hale gelir. Günümüzde heykel, sanatçının zamanının ve çabalarının büyük bir bölümünü kapsıyor.

Aşk ve Müzikte Ölümüne Sadakat

Aşk ve Müzikte Ölümüne Sadakat

Bu Bir Aşk Şarkısı Değil sergisi proje yöneticileri Fatma Çolakoğlu ve Ulya Soley, Nick Hornby’nin edebiyat ve müziğin yollarını kesiştiren etkileyici hikâyesi Ölümüne Sadakat’i anlatıyor!