Lütfen Anla Beni

  • 29 Eylül 2021 / 19.00
  • 13 Ekim 2021 / 19.00

Yönetmenler: Steven Feinartz, Ahamed Weinberg
Oyuncular: Sarah Silverman, Ahamed Weinberg, Punkie Johnson, Mo Collins, Chad Damiani
ABD, 2018, 5 bölüm, 56', HDD, renkli
İngilizce; Türkçe altyazılı 

Birbiriyle taban tabana zıt komedyenler, gerçek terapistlerle aynı odaya konur. Terapist seansı yürütmeye çalışırken komedyenler de bu kurgulanmış ilişkinin çılgınlığını gözler önüne serer. 

Bölüm 1: Ahamed ve Punkie

Ahamed (Ahamed Weinberg), terapiye pek de yanaşmayan kız arkadaşı Punkie'yi (Punkie Johnson) çift terapisine götürerek aralarındaki kültürel farklılıkları ve cinsel hayatlarında yaşadıkları sorunları aşmak için son bir kez şansını dener.

Bölüm 2: Rory ve Natali

İki kardeş Rory (Rory Scovel) ve Natalie (Natalie Palamides), babalarının vefatından sonra mirası olay çıkarmadan paylaşabilmek için eğitimli bir profesyonelden yardım alırlar.

Bölüm 3: Ismael ve Steph

Ismael (Ismael Loutfi), Steph (Steph Tolev)'in kendi kültürüne saygı duymadığını hissederken, Steph de Ismael'in bazı alışkanlıklarının kendi sınırlarını aştığını düşünmektedir. Çifte terapi yolu görünür.

Episode 4: Frederick ve Maureen

Talk show sunucusu Frederick (Fred Melamed) ve yeni eşi Maureen (Mo Collins), Frederick'in şişkin egosu ve Maureen'in giderek güçlenen annelik içgüdüleri gibi sorunları aşmak için lisanslı bir terapistten yardım alırlar.

Episode 5: Chad ve Juzo

Süpürge Ustası (Chad Damiani) ve çırağı (Juzo Yoshida), bir elektrikli süpürge satıcısının cazibesi karşısında en büyük manevi sınavlarını verirler. 

Arkası Şimdi!

Hannah Gadsby'nin OZ’u

Arkası Şimdi!

Lanet Adelaide

Arkası Şimdi!

Karşınızda, Desmondo Ray!

Arkası Şimdi!

Dinette

Arkası Şimdi!

Lütfen Anla Beni

Konstantinopolis’te Mucizevi Şifalar

Konstantinopolis’te Mucizevi Şifalar

Göz kamaştırıcı güzellikleriyle Konstantinopolis’in ihtişamını yaratan kutsal mekânlar, aynı zamanda değerli röliklerin saklandığı yerlerdi ve bu nedenle şifa kaynaklarıydı. 

Heykele Geçiş

Heykele Geçiş

Manolo Valdés’in resimleri, maddesel bir mevcudiyet arayışındayken, bu arayış onun heykellerinde daha da belirgindir. Her geçen yıl, bu alanda daha üretken hale gelir. Günümüzde heykel, sanatçının zamanının ve çabalarının büyük bir bölümünü kapsıyor.

Andy Warhol’un Deneme Çekimleri

Andy Warhol’un Deneme Çekimleri

1963 ile 1966 yılları arasında Andy Warhol, New York sanat çevresinden çeşitli kişilerin film portreleri üzerinde çalıştı.