Pera Öğrenme ve Çağdaş Drama Derneği iş birliğiyle, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı farklı yaş gruplarına yönelik yaratıcı drama atölyeleri ile kutluyoruz!
21 Nisan Pazar günü, 7-8, 9-10, 11-12 yaş grupları için müzede yüz yüze gerçekleşecek etkinliklerde, çocuklar eğlenerek öğreniyor, oynuyor ve canlandırmalarla eşsiz bir yolculuğa çıkıyor.
Sergi katlarında, hayal gücünün farklı noktalarına temas eden çeşitliliğiyle tüm müzeyi yaratıcı drama yöntemiyle deneyimleyen çocuklar, müzenin ve eserlerin sadece izleyicisi olmakla kalmıyor, serüvenlerine de dâhil oluyor.
Etkinlik ücretsizdir. Rezervasyon gereklidir. Etkinlik Pera Müzesi’nde (yüz yüze) gerçekleşecektir.
Detaylı bilgi: ogrenme@peramuzesi.org.tr
iş birliğiyle
21 Nisan
11.00 Geçmişteki Gelecek
11.00 Burada ve Tam Şu Anda!
11.00 Zamanların Arasında
Geleceği hatırlamaya çalışıyorsun. Tarihi bir saraydaki çini panoya resmedilen kuş duvarda yerini almış. Bir kilise ve caminin çinileri tuvallere boyanmış. Yüzlerce yıllık bir seramik tabağın deseni kadife bir perdede karşına çıkıyor. Eski bir vazonun kırık çiçekleri artık birer heykel. Yeşil bir bitki yapraklarını gündüz açıp gece kapatıyor.
Pera Müzesi, İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) işbirliğiyle, 16 Eylül – 12 Kasım 2017 tarihleri arasında 15. İstanbul Bienali’ne ev sahipliği yapıyor. Müzede 17 sanatçının eserleri yer alıyor. Bienal boyunca bu sanatçıları ve eserlerini blogumuzda ele alıyoruz!
Salı - Cumartesi 10.00 - 19.00
Cuma 10.00 - 22.00
Pazar 12.00 - 18.00
Müze Pazartesi
günü kapalıdır.
Çarşamba günleri öğrenciler müzeyi
ücretsiz ziyaret edebilir.
Tam: 300 TL
İndirimli: 150 TL
Grup: 200 TL (toplu 10 bilet ve üstü)