Hayatımızın En Güzel Anı

  • 10 Ekim 2015 / 16.00
  • 14 Ekim 2015 / 19.00

Yönetmen: Lim Soon-rye
Oyuncular: Moon So-Ri , Kim Jung-Eun, Uhm Tae-Woong,Kim Ji-Young
Güney Kore, 2008, 124’, renkli
Korece; Türkçe altyazıyla 

Atina Olimpiyatları yaklaşmakta ve Kore her spor dalında altın kazanmayı hedeflemektedir. Özellikle Koreli kadınlar görmezden gelinen ve küçümsenen takım sporu hentbol harici, neredeyse her alanda iyi sonuçlar almıştır. Hentbol takımı kurulduğunda, gelen oyuncular 30’larındaki kadınlar ve piercingli ergenlerden oluşunca durum pek de parlak gözükmez. Bu tuhaf grup farklılıkları ve zorluklarının üstesinden gelip bir takım olarak bir araya gelebilecek midir?

Kore Film Günleri

Yüz Okuyucu

Kore Film Günleri

Sadece Sen

Kore Film Günleri

Hayatımızın En Güzel Anı

Kore Film Günleri

Dongmakgol’a Hoş Geldiniz

Kore Film Günleri

Bir Köpeği Kaçırmanın Mükemmel Yolu

Hayatımızın En Güzel Anı

Çıplak Kadından Çıplak Tene

Çıplak Kadından Çıplak Tene

Üryan, Çıplak, Nü: Türk Resminde Bir Modernleşme Öyküsü sergisi kapsamında, Cumhuriyet Gazetesi yazarı, Marmara ve Yeditepe Üniversitesi Öğretim Görevlisi Nazlı Pektaş’ın, serginin küratörü Ahu Antmen ile yaptığı ve kısa hali Cumhuriyet Gazetesi’nde yayınlanan röportajın tamamını paylaşıyoruz.

Aşk ve Müzikte Ölümüne Sadakat

Aşk ve Müzikte Ölümüne Sadakat

Bu Bir Aşk Şarkısı Değil sergisi proje yöneticileri Fatma Çolakoğlu ve Ulya Soley, Nick Hornby’nin edebiyat ve müziğin yollarını kesiştiren etkileyici hikâyesi Ölümüne Sadakat’i anlatıyor! 

Geleceği Hatırlamak

Geleceği Hatırlamak

Bir koleksiyona veya arşive bakarak gelecek nasıl kurgulanabilir? Seramiğin dayanıklı yapısı onu hayal edebildiğimiz zamanın sonuna dek kalıcı kıldığından geleceğin nasıl hatırlanabileceğini bir seramik koleksiyonu aracılığıyla düşünmek zihin açıcı olabilir. Sergi kapsamında üretilen eserler, geçmişe dair önemli ipuçları taşıyan bir koleksiyonu taze bir perspektifle ele alma ve geleceği hatırlamaya dair bir adım atma potansiyeli taşıyor.