American Honey

  • 14 Şubat 2020 / 19.30
  • 28 Şubat 2020 / 19.30

Yönetmen: Andrea Arnold
Oyuncular: Sasha Lane, Shia LaBeouf, Riley Keough, McCaul Lombardi, Arielle Holmes
İngiltere, ABD, 2016, 162', DCP, renkli
İngilizce; Türkçe altyazılı

Fransız Première dergisinin ‘Z Kuşağı için Easy Rider’ olarak tanımladığı American Honey,şimdiden günümüz gençliğini en iyi tanımlayan filmlerden biri olarak görülüyor. Cannes’da çoğu eleştirmeni kendine hayran bırakan Andrea Arnold harikası, aile içi şiddet ve yoksulluktan ibaret hayatını ani bir kararla geride bırakan 18 yaşındaki Star’ın, dergi aboneliği satan bir gruba eklenerek çıktığı uzun yolculuğu konu alıyor; şahane bir soundtrack, müthiş bir görüntü yönetimi ve perdeden taşan inanılmaz bir enerjiyle soluksuz izleniyor. Filmin başrolünde Sasha Lane parlarken, aşık olduğu Jake rolünde Shia LaBeouf da kariyerinin en iyi performansını sergiliyor.

Bir Yolculuktan Hatıralar

Kanlı Toprak

Bir Yolculuktan Hatıralar

Biletler

Bir Yolculuktan Hatıralar

American Honey

Bir Yolculuktan Hatıralar

Big Easy Express

Bir Yolculuktan Hatıralar

Yollardayım Çünkü Mecburum, Geri Geliyorum Çünkü Seni Seviyorum

Pablo Picasso Kimdir?

Pablo Picasso Kimdir?

25 Ekim 1881’de Malaga, İspanya’da doğan Pablo Picasso’nun tam ismini yazmak yaklaşık iki satırınızı alıyor: Pablo Diego José Francisco de Paula Juan Nepomuceno María de los Remedios Cipriano de la Santísima Trinidad Martyr Patricio Clito Ruíz y Picasso.

Bruce Nauman Bana Bak!

Bruce Nauman Bana Bak!

Bruce Nauman’ın bu videoları doğrudan doğruya izleyiciyi muhatap alıyor. Ekranda beliren oyuncuların farklı şekillerde söyledikleri cümleler cevaplanması imkânsız varoluşsal sorulara dönüştükçe dinleyici kendini sorguda hissetmeye başlar. 

Gece Yarısı Hikâyeleri: Retro Rüyalar Oteli <br> Doğu Yücel

Gece Yarısı Hikâyeleri: Retro Rüyalar Oteli
Doğu Yücel

Benden beklemiyordu bunu. Ben de o gün o anda evlilik kararı alacağımızı beklemiyordum. Birden bire ama tamamen de günümüze uygun olup bitti her şey. Evlilik fikri aynı anda aklımızdan geçmiş, aynı anda gülümsemiş, aynı anda gözümüzü kapatıp aynı anda gözümüzü açmıştık.