Oyuncak Hikâyesi

  • 20 Nisan 2019 / 16.00
  • 21 Nisan 2019 / 14.00

Yönetmen: John Lasseter
Oyuncular: Tom Hanks, Tim Allen, Don Rickles, Jim Varney, Wallace Shawn
ABD, 1995, 81', renkli 
Türkçe dublaj 

Disney stüdyolarının en başarılı animasyonlarından Oyuncak Hikayesi; oyuncak koleksiyonu yapmayı çok seven Andy’nin etrafında gelişen sürpizlerle dolu bir macerayı konu alıyor. Andy’nin yokluğunda, oyuncak Woody ile birlikte canlanan oyuncakların hikayesini anlatan ve yediden yetmişe herkesin severek izlediği serinin ilk filmi dünyada büyük yankı uyandıran öykünün ilk bölümü.

Bu filmin gösterimleri ücretsizdir. Rezervasyon alınmamaktadır.

Hayal Gücüm Benim Gücüm! 2019

Willy Wonka ve Çikolata Fabrikası

Hayal Gücüm Benim Gücüm! 2019

Aslan Kral

Hayal Gücüm Benim Gücüm! 2019

Oyuncak Hikâyesi

Oyuncak Hikâyesi

Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun!

Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun!

Sanatçı Benoît Hamet, bu yıl 10. yaşını kutlayan Pera Müzesi’nin koleksiyonlarından öne çıkan eserleri yeniden yorumluyor. Hamet, hem gerçek hem kurgusal “tarihi” olaylara mizahi bir bakış sunuyor.

 

Küçük Farklılıkların Kibri

Küçük Farklılıkların Kibri

Grayson Perry sergisinde yer alan Küçük Farklılıkların Kibri, 2012’de tamamlanmış altı büyük halıdan oluşan, zevkin ve sınıfın Britanyalılar üzerindeki büyüleyiciliğini araştıran bir seridir.

Gelecek Hatıraları

Gelecek Hatıraları

Geleceği hatırlamaya çalışıyorsun. Tarihi bir saraydaki çini panoya resmedilen kuş duvarda yerini almış. Bir kilise ve caminin çinileri tuvallere boyanmış. Yüzlerce yıllık bir seramik tabağın deseni kadife bir perdede karşına çıkıyor. Eski bir vazonun kırık çiçekleri artık birer heykel. Yeşil bir bitki yapraklarını gündüz açıp gece kapatıyor.