Doğada Tek Başına

  • 16 Haziran 2017 / 19.00
  • 18 Haziran 2017 / 17.00

Yönetmen: Ole Giæver & Marte Vold
OyuncularOle Giæver, Marte Magnusdotter Solem, Sivert Giæver Solem, Rebekka Nystadbakk, Ellen Birgitte Winther
Norveç2014, 80’, renkli
Norveççe, Türkçe altyazılı

Orta yaş krizinin eşiğindeki Martin, garip ve komik bir yolculuğa çıkıyor. Tek istediği doğayla baş başa kalmak, biraz huzur bulmak, biraz maceraya atılmak. Belki biraz da tek başına, açık havada çıplak dolaşmanın tadını çıkarmak… İnsan olduğunu hissetmek, varoluşunun farkına varmak, fantezilerini hatırlamak için bunun harika bir fikir olduğunu düşünüyor. Ole Giæver’in başrolünü oynadığı, yazdığı ve yönetmenlerinden biri olduğu Doğada Tek Başına, Kuzey’in serin yaz günlerinde, capcanlı doğanın ortasında geçen bir kendini bulma hikâyesi.

logo

Beyaz Gecelerin Alacakaranlığında

Gençlik Başımda Duman

Beyaz Gecelerin Alacakaranlığında

Doğada Tek Başına

Beyaz Gecelerin Alacakaranlığında

Belalı Düğün

Beyaz Gecelerin Alacakaranlığında

Bir Yaz Masalı

Beyaz Gecelerin Alacakaranlığında

Uykusuz

Doğada Tek Başına

Küçük Sarı Daire ile müzede keşifler!

Küçük Sarı Daire ile müzede keşifler!

Pera Öğrenme programları kapsamında yayınlanan, Tania Bahar'ın kaleme aldığı ve Marina Rico'nun resimlediği hikâye kitabı Küçük Sarı Daire, çocuklarla yetişkinlerin birlikte keşfedecekleri ve paylaşacakları farklı bir öğrenme deneyimi sunuyor.

Konstantinopolis’te Mucizevi Şifalar

Konstantinopolis’te Mucizevi Şifalar

Göz kamaştırıcı güzellikleriyle Konstantinopolis’in ihtişamını yaratan kutsal mekânlar, aynı zamanda değerli röliklerin saklandığı yerlerdi ve bu nedenle şifa kaynaklarıydı. 

Aşk ve Müzikte Ölümüne Sadakat

Aşk ve Müzikte Ölümüne Sadakat

Bu Bir Aşk Şarkısı Değil sergisi proje yöneticileri Fatma Çolakoğlu ve Ulya Soley, Nick Hornby’nin edebiyat ve müziğin yollarını kesiştiren etkileyici hikâyesi Ölümüne Sadakat’i anlatıyor!